Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vile, kuće za odmor i apartmani u Njemačkoj

More, planine i živahni gradovi - Njemačka ima baš sve što možete poželjeti za svoj odmor. Svaka od 16 saveznih država privlači svojim raznolikim krajolikom, stoljećima starim znamenitostima i svjetski poznatim kulinarskim okusima.

Stoga, nemojte dalje razmišljati gdje provesti odmor, jer ste upravo na pravom mjestu.

Ferienhausurlaub Deutschland

Vile, kuće za odmor i apartmani od Sylta do Alpa

Skoro je 900 kilometara od najsjevernije točke otoka Sylta do najjužnije točke regije Allgäue, te 640 kilometara od granice sa Nizozemskom do istočne granice na Nisi.

Uživajte u jednoj od vila, kuća za odmor i apartmana u Njemačkoj, otkrijte živopisnu obalu i plaže od Sjevernog do Baltičkog mora i doživite posebnu atmosferu brojnog otočja.

Visoka područja Njemačke također oduševljavaju, Zugspitze sa svojih 2.962 metara najviša je planina Njemačke, koju slijedi Watzmann u Berchtesgardeneru sa 2.713 metara nadmorske visine.

Odmor u Njemačkoj kroz sva godišnja doba

Posjetitelje ne privlače samo metropole poput Berlina, Hamburga ili Münchena, već i zelena okolica velikih gradova, idealna za miran i opuštajuć odmor u jednoj od vila, kuća za odmor ili apartmana. Mir i tišinu pruža prekrasna priroda, koja nudi ponešto za sve generacije. Sasvim je jednako odlučite li se za odmor u brdovitom području takozvanom ''Sredogorje'', Sjevernonjemačkoj nizini ili podnožju Alpa, a također je svejedno provodite li odmor u proljeće, ljeto, jesen ili zimu, jer će vile, kuće za odmor i apartmani bilo kojeg dijela Njemačke i u bilo koje godišnje doba ispuniti sve Vaše želje i očekivanja.

Njemačka

Ljetni ili zimski odmor

Pustiti ljetno sunce na obali Sjevernog mora da osunča Vaše tijelo, zakoračite u šume obojane u jesen zlatnim nijansama, osjetite čari prave zime i snježnog pokrivača ili otkucaje srca jednog od velikih gradova - upravo odmor u Njemačkoj omogućuje baš sve !