Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vile, kuće za odmor i apartmani na Korsici

Korsika se predstavlja kao sredozemni otok brda, jugoistočno od Francuske. Doživite uvale iz snova sa tirkizno plavim morem, blistave pješčane plaže i živopisne ulice, okružene stablima maslina i naranača.

 

U velikom parku prirode izdižu se brda i najviša otočna planina, čak 2710 m visoka - planina Monte Cito. Brda na Korsiki su prekrivena šumama hrasta plutnjaka, kestena, bora i gustom makijom.

Povijesna slika Korsike, vidi se kroz crkve i obrambene kule iz vremena Napoleona i vremena buna protiv Genove. Staza za šetnju GR20 vodi kroz veličanstven kanjon Restonicu sve do grada Corte.

U prekrasnom gradu Ajaccio možete lunjati raskošnim tržnicama povrća i voća, razgledavati crkve, katedralu, carsku kapelicu ili mali A Bandera muzej, te doznati više o Korsiki.

Otok će Vas dočekati sa mnoštvom aktivnosti za slobodno vrijeme, kao što je ronjenje, jedrenje, jahanje, šetnje ili vožnje biciklom. Novasol kuće za odmor leže na sjeverozapadnom dijelu otoka, u gradu Calvi, gdje se nalazi i najveća plaža otoka.