Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vile, kuće za odmor i apartmani Lollanda, Falstera i Møna

Na Lollandu i Falsteru se nalaze mnogi stari, simpatični gradovi prepuni života.Dani tržnica i buvljaci ovdje se često održavaju, a otvorene tržnice zrače živahnom atmosferom. No, očekuje vas tu još mnogo doživljaja; znamenitosti, zabavni parkovi i golf igrališta.

Na Lollandu i Falsteru nalazi se 6 golf igrališta, u radijusu od samo 50 kilometara, na izuzetno lijepim mjestima, a Møn također nudi golf igralište sa 18 rupa, na otvorenom, brežuljkastom terenu. Møn je izrazito zeleni otok, kojeg krasi vrlo lijepa priroda. Posebna atrakcija otoka, poznata svim Dancima, jest vapnenačka litica Møns Klint – koju svake godine posjećuje mnogo turista.

 

Preporučujemo posjet mirnim gradovima ovih otoka. Kamene ulice, restaurirane kanatne kuće, ugodni restorani u kombinaciji sa vikend-tržnicama, buvljacima i glazbenim festivalima, karakteristični su za otočna mjesta.

Lijepi mali otok Møn sa jedinstvenim krajolikom, raj je za ljubitelje prirode, te za sve one koji vole plaže i kupanje. Uz mogućnost za igranje golfa, na raspolaganju su i mnoge znamenitosti za razgledavanje.

Vile, kuće za odmor i apartmani ovih otoka savršen su odabir za nadasve zanimljiv i ispunjen odmor.